Redovisning - Zamo Ekonomi & Redovisning

Redovisning

En välfungerande ekonomi är en viktig del för att nå en framgångsrik verksamhet och här spelar företagets ekonomifunktioner, inte minst redovisningen, en stor roll. Redovisningen är inte enbart till för myndigheter, banker och andra intressenter utan är även ett hjälpmedel för ägarna att styra företaget verksamhet så att man uppnår högsta möjliga resultat. Där den löpande bokföringen är ett bra exempel på ett kontrollinstrument.

Redovisning och dess bokföring omgärdas av många komplicerade lagar och regler. Och av naturliga skäl så har du som företagare inte alltid tid eller möjlighet att vara uppdaterad och fullständigt insatt i dessa frågor. Hos oss får du alltid kompetent hjälp med allt som rör redovisningen.

 


 

Ni har en personlig kontakt hos oss som arbetar fram just de ekonomirutiner som passar ert företags situation. Du bestämmer själv vilka delar vi ska ansvara för och hur mycket du själv tar hand om. På så sätt kan ni styra er ekonomifunktion och era kostnader efter behov.

Zamo hjälper alla typer av företag, oavsett om ni driver verksamhet som aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma. Vi är en auktoriserad Redovisningsbyrå som är medlemmar i, och kvalitetskontrollerade av, branschorganisationen SRF.

Låt oss på Zamo Ekonomi & Redovisning underlätta din vardag genom att vi tar hand om din redovisning.

Zamo Ekonomi & Redovisning AB är beläget på Orust med kunder från närområdena Stenungsund, Tjörn, Uddevalla och Lysekil men välkomnar självklart kunder från hela landet, vilken dagens teknik möjliggör.

KONTAKTA OSS

ELLER VARFÖR INTE KOMMA IN PÅ EN PRATSTUND OCH EN KOPP KAFFE?

    Mailförfrågan

    Namn*

    Email*

    Ämne*

    Meddelande*